Lignano Sabbiadoro

Takimi Vjetor UAMI (Convegno 2018)

TAKIMI I XI I UAMIT 31 MARS - 2 PRILL 2018

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë që në datat 31 mars -2 prill 2018 do të zhvillohet Takimi XI vjetor UAMI. Vendi i organizmit është ‘Bella Italia Village’, via Centrale 29, 33054, Lignano Sabbiadoro (Udine).

Për të marrë pjesë në këtë event të veçantë treditor nevojitet pagesa e kuotave specifike, sipas mënyrave të shënuara më poshtë, dhe plotësimi i formularit të rezervimeve përpara datës 20 mars 2018.

Kuotat e pjesëmarrjes janë:

• 0 – 3 vjeç, falas
• 3 – 6 vjeç, 25,00 €
• 6 – 13 vjeç 50,00 €
• mbi 13 vjeç
o Anëtar UAMI 2018, 85,00 €
o Joanëtar U... LEGGI TUTTO

Per maggiori informazioni

Orari e prezzi

  • Prezzo non disponibile
  • 14:00 - 13:00
  • Prezzo non disponibile
  • 14:00 - 13:00
Orari e prezzi potrebbero cambiare a seconda dei giorni.

Gli eventi presenti in questa pagina sono selezionati in modo automatico attraverso sistemi automatizzati. Italiaonline non garantisce l'esattezza delle informazioni pubblicate e suggerisce pertanto di verificarne sempre la correttezza.

Ti potrebbero interessare